ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ας γνωριστούμε

GIRNI-REAL ESTATE


girni-real-estate-property-in-greece

Μαζί μας, κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η εταιρία AFOI G. GIRNI OE ιδρύθηκε το 2006 στην ΠΑΡΑΛΙΑ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ απο τον Αντώνη Γκίρνη με σκοπό την αγορά και πώληση ακινήτων και ενοικίαση ξενοδοχείων.
Οι άνθρωποι της εταιρίας GIRNI με τον επαγγελματισμό, την δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα αλλά και το ήθος που τους διακρίνει, κατάφεραν να αναγνωρίζουν και να ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον με στόχο την θετική και άμεση επίδραση στις ζωές των ανθρώπων που επιλέγουν τις υπηρεσίες μας. Η αγορά ενός αξιόλογου ακινήτου είναι μια εξαιρετική κίνηση – δεν αποτελεί, όμως, παρά το θεμέλιο για μια επιτυχημένη επένδυση. Η διαχείριση του ακινήτου είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση και την εν γένει επιτυχία της επένδυσης! Η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι όνειρο και σκοπός ζωής.
Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Οι άνθρωποι της εταιρίας GIRNI είναι νέοι, με δημιουργική διάθεση και ταυτόχρονα διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία για να προσφέρουν ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες . Η επιτυχής και δημιουργική πορεία μας οφείλεται στους συνεργάτες μας οι οποίοι κατάφεραν να αναδείξουν την εταιρία GIRNI, υπό συνθήκες έντονου ανταγωνισμού, ως την πλέον δυναμική και καινοτόμο παρουσία στην ΑΓΟΡΑ, ΠΩΛΗΣΗ & ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ .
Ο απώτερος σκοπός της δουλειάς μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας , η καλύτερη προώθηση των ακινήτων μας με σύγχρονη και στοχευμένη διαφήμιση σε μαζικές αποστολές plus διαφήμιση σε social media. Τα ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση διαφημίζονται στον ημερήσιο έντυπο τύπο με δαπάνες του γραφείου ενώ μέσω ίντερνετ εβδομαδιαία αποστέλλονται newsletters σε χιλιάδες υποψήφιους πελάτες εντός και εκτός Ελλάδος και για την προβολή και πώληση/ενοικίαση ακινήτων. Στο ενεργητικό της εταιρίας μας υπάρχουν κάθε είδους ακίνητα για κάθε σας ανάγκη.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας!