Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου


Ο δικτυακός τόπος της Girni Real estate είναι ιδιοκτησία της Girni Real estate.
Η υπεύθυνη διαχείριση των πληροφοριών των χρηστών έχει μεγάλη σημασία για την Girni Real estate.

1) Αποθήκευση και επεξεργασία πληροφοριών
Για να βελτιωθεί η χρήση της ιστοσελίδας, η Girni Real estate μπορεί να σώσει τις πληροφορίες σε ένα αρχείο.
Η Girni Real estate χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να κρατήσει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ενήμερους για ενδιαφέροντα προϊόντα και προσφορές υπηρεσιών.
Αν η Girni Real estate επιθυμεί να κάνει χρήση αυτών των πληροφοριών, πρέπει πάντα να να λάβει υπόψη τις προτιμήσεις του χρήστη.
Αν ο επισκέπτης της Girni Real estate αποφασίσει να προσφέρει τις πληροφορίες του μέσω της Girni Real estate σε τρίτους, η Girni Real estate είναι υπεύθυνη, σε γενικές γραμμές για τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα τρίτα μέρη Θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες.

2) Εγγραφή των στοιχείων σας
Τα προσωπικά στοιχεία που εισάγετε κατά την εγγραφή σας ή δίνετε στην Girni Real estate (όνομα, διεύθυνση, τόπο κατοικίας, εθνικότητα, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) θα τεθούν στη διαχείριση της Girni Real estate.
Αφήνοντας τα κριτήρια της αναζήτησής σας στην Girni Real estate θα σας κρατάμε ενήμερους για τα διαθέσιμα ακίνητα στην ιστοσελίδα της Girni Real estate.
Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν.
Η Girni Real estate θα ενημερώσει τους συνεργαζόμενους μεσίτες ακινήτων σχετικά με τις προτιμήσεις σας.
Μόλις κάποιος ιδιοκτήτης ακινήτου ενημερώσει τη Girni Real estate για την ύπαρξη ακινήτου που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας, η Girni Real estate θα επικοινωνήσει μαζί σας με τα προσωπικά στοιχεία που δώσατε.
Η Girni Real estate θα το κάνει αυτό, μόλις το ακίνητο εισαχθεί στην ιστοσελίδα της και μπορεί να το δει κάθε χρήστης του διαδικτύου.
Το ακίνητο που ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας, θα προστίθεται ενδεχομένως στη λίστα των ακινήτων στην προσωπική σας σελίδα.
Η Girni Real estate είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.
Η Girni Real estate θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για την εκτέλεση της αλληλογραφίας που εξηγείται παραπάνω, για τη διατήρηση επαφών με σας, με σκοπό την διεξαγωγή έρευνας αγοράς, τη δημιουργία προφίλ των πελατών μας και για να σας ενημερώνουμε για τις νέες εξελίξεις στην εταιρεία μας και για τα (νέα) προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία βρίσκονται εντός της περιοχής που σας ενδιαφέρει.

3) Τα δικαιώματά σας
Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στη χρήση των στοιχείων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης στέλνοντας ένα e-mail στο info@girni-realestate.com
Τα στοιχεία σας, που είναι απαραίτητα για την εγγραφή σας, αποθηκεύονται για όσο διάστημα δεν έχετε κάνει καμία ένσταση κατά την εγγραφή σας στη Girni Real estate.

4) Ασφάλεια
Η Girni Real estate διασφαλίζει τα στοιχεία σας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο από την παράνομη χρήση.
Στην Girni Real estate μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας.
Η αποθήκευση και διαβίβαση των στοιχείων σας μέσω του Διαδικτύου είναι εξασφαλισμένες με τις συνήθεις τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα.
Σε ορισμένες από τις σελίδες του δικτυακού τόπου της Girni Real estate μπορείτε να κάνετε κλικ μέσα σε άλλους δικτυακούς τόπους.
Οι πολιτικές, οι οποίες εφαρμόζονται σε αυτές τις ιστοσελίδες σε σχέση με την επεξεργασία και την προστασία των προσωπικών στοιχείων μπορεί να αποκλίνει από τις πολιτικές της Girni Real estate.
Η Girni Real estate δεν είναι υπεύθυνη για αυτό και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη με οποιοδήποτε τρόπο.
Μπορείτε να αποκτήσετε εικόνα για τα στοιχεία σας, τα οποία συλλέγουμε για εσάς, ανά πάσα στιγμή, και σε περίπτωση που αυτά είναι ανακριβή ή δεν είναι σχετικά, να τα διορθώσετε ή να τα καταργήσετε.
Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την αποστολή ενός e-mail αναφέροντας το όνομα και τη διεύθυνσή σας στο info@girni-realestate.com.

5) Πληροφορίες επισκεπτών
Ο δικτυακός τόπος παρακολουθεί γενικές πληροφορίες επισκεπτών, τις πιο συχνά ζητούμενες σελίδες και αντικείμενα, για παράδειγμα.
Ο σκοπός αυτού είναι να βελτιωθεί η ιστοσελίδα, έτσι ώστε η Girni Real estate να μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της.

6) Τροποποιήσεις
Η Girni Real estate διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Συνιστάται τακτική εκ νέου ανάγνωση της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.